Loading...

Náš šéfkuchař

Dovolte, abychom Vám představili šéfa kuchyně restaurantu Balu Kitchen, který pro Vás denně připravuje ty nejlepší pokrmy. Náš šéfkuchař Filip Eichler je velmi nadaný člověk. Jeho jídla jsou skutečná díla kuchařského umění. Pro něho není problém uvařit asijské, ruské, ukrajinské nebo arabské pokrmy. Rozmanitý jídelní lístek je důležitým atributem restaurace, protože to pomáhá uspokojit nejrozmanitější chutě klientů. A ty máme z celého světa! Občas je právě možnost výběru kuchyně konkrétní země důvodem, proč si nás zvolili jako místo pro svatební hostinu: ať je to ruská či srbská svatba – náš šéfkuchař dokáže vyhovět všem. Jako kuchař Filip Eichler pracuje od roku 1998, vyučil se v hotelu Intercontinental. Jeho kuchařská kariéra se budovala v takových restauracích jako: Hotel Esplanade Praha, Hotel Esplanade Apatments (Špindlerův Mlýn), Crowne Plaza Prague Castle, Hotel Royal Galery, Hotel Sklář, Zámecký Hotel Hrubá Skála, Restaurace Šárka, Pizzeria Grosseto Marine, Restaurace Fliegerbrau (Mnichov), Restaurace School. Jako šéfkuchař pracoval v restaurace School, v Hotelu Sklář, Zámek Hrubá Skála, Restaurace Šárka, Crowne Plaza Prague Castle. Zúčastnil se v projektu Czech Specials, kde vyhrál dvakrát první místo.